Sale!

Primobolan – Prime Pharmaceuticals

 32,00

Primobolan kopen van Prime Pharmaceuticals

100mg / ml

Kenmerken van Primobolan

  • Verbetert stikstofretentie en testosteronproductie
  • Vermindert aromatisering, voorkomt oestrogene bijwerkingen
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
  • Ideale keuze voor definitie en spiermassa
  • Dosering: 300-800 mg per week (mannen), 50-100 mg per week (vrouwen)

Winteractie! Koop nu Primobolan met korting!

Beschrijving

Wat is Primobolan?

Primobolan 100mg/ml van Prime Pharmaceuticals is een injecteerbare steroïde met het actieve ingrediënt methenolone enanthate. Geliefd bij zowel mannelijke als vrouwelijke bodybuilders vanwege de lage androgene effecten en het ontbreken van aromatisering in het lichaam. Ideaal voor het bereiken van definitie en spiermassa, vooral tijdens de snijfase van een cyclus.

Hoe Werkt het?

Als een derivaat van DHT verhoogt Primobolan de anabole aard van het lichaam, wat resulteert in verbeterde stikstofretentie en testosteronproductie. Dit leidt tot vetverlies en meer gedefinieerde spiermassa.

Hoe te Gebruiken / Dosering

Primobolan wordt intramusculair toegediend. De dosering varieert op basis van geslacht, vaardigheden en doelen. Meestal nemen mannen tussen de 300 en 800 milligram per week, terwijl vrouwen tussen de 50 en 100 milligram per week nemen. Het is geschikt om te stapelen met andere steroïden voor maximale resultaten.

Mogelijke Bijwerkingen

Hoewel Primobolan als mild wordt beschouwd, moeten bepaalde individuen voorzichtig zijn. Vrouwen moeten opletten vanwege mogelijke masculinisatie. Mensen met testiculaire atrofie, testikelkanker, borstkanker, leverbeschadiging en andere bekende aandoeningen moeten voorzichtig zijn. Bijwerkingen kunnen acne, depressie, overtollig lichaamshaar, gynaecomastie, haarverlies en een vette huid zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Primobolan – Prime Pharmaceuticals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *