Sale!

Deca Durabolin – Prime Pharmaceuticals

 30,00

Deca Durabolin kopen van Prime Pharmaceuticals

Inhoud: 200mg / ml

Kenmerken van Deca Durabolin:

  • Bevordert spiergroei en kracht
  • Minder schadelijk voor de lever
  • Vermindert lichaamsvet
  • Positieve stikstofbalans
  • Minimale oestrogene effecten

Winteractie! Koop nu met korting!

Beschrijving

Wat is Deca Durabolin?

Deca Durabolin, vervaardigd door Prime Pharmaceuticals, is een krachtige anabole steroïde op basis van Nandrolon. Het staat bekend als een van de belangrijkste steroïden die door bodybuilders wordt ingenomen. Nandrolon, natuurlijk aanwezig in het menselijk lichaam maar in kleine hoeveelheden, wordt commercieel geproduceerd als Decanoate ester, waarbij Deca Durabolin de meest herkenbare vorm is. Het wordt vaak voorgeschreven voor osteoporose en aplastische anemie.

Hoe Werkt Deca Durabolin?

Deca Durabolin stimuleert aanzienlijke stikstofretentie in spiercellen, wat resulteert in een positieve stikstofbalans en bevordert zo spiergroei. Het breekt niet af naar DHT, waardoor het minder schadelijke effecten heeft op de hoofdhuid, huid en prostaat. Met verminderde toxiciteit voor de lever en geminimaliseerde oestrogene effecten, biedt Deca Durabolin indrukwekkende resultaten in spierkracht en vetvermindering.

Hoe te Gebruiken / Dosering van Deca Durabolin

Deca Durabolin wordt aanbevolen voor cycli van 8 tot 12 weken. De aanbevolen dosis varieert tussen 200 mg en 600 mg per week, afhankelijk van het ervaringsniveau van de gebruiker. Voor optimale resultaten is het belangrijk om een passend postcyclustherapieprotocol te volgen om het natuurlijke hormonale evenwicht te herstellen.

Mogelijke Bijwerkingen van Deca Durabolin

Hoewel Deca Durabolin over het algemeen goed wordt verdragen, kunnen bijwerkingen optreden, waaronder verminderde libido, waterretentie, en mogelijke progestogene effecten. Het is essentieel om een zorgvuldig doseringsprotocol te volgen en eventuele bijwerkingen nauwlettend te volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deca Durabolin – Prime Pharmaceuticals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *