Sale!

Sustanon – Prime Pharmaceuticals

 30,00

Sustanon kopen van Prime Pharmaceuticals

250mg / ml

Kenmerken van Sustanon

  • Verhoogde spiermassa en kracht
  • Verbeterde sportieve prestaties
  • Verhoogd libido en seksuele functie
  • Verbeterde botdichtheid
  • Mengsel van verschillende testosteronesters

Winteractie! Koop nu Sustanon met korting!

Beschrijving

Wat is Sustanon?

Sustanon 250mg/ml van Prime Pharmaceuticals is een mengsel van verschillende geësterde vormen van testosteron, waaronder Testosterone Decanoate, Testosterone Propionate, Testosterone Phenylpropionate, en Testosterone Isocaproate. Deze worden vaak gebruikt als anabool-androgene steroïden (AAS).

Hoe Werkt het?

Sustanon werkt door de effecten van testosteron na te bootsen, een natuurlijk voorkomend hormoon in het lichaam. Testosteron bindt aan androgeenreceptoren, wat resulteert in een toename van spiereiwitsynthese, productie van rode bloedcellen en stikstofretentie, wat kan leiden tot vergrote spiermassa en kracht.

Hoe te Gebruiken / Dosering

De aanbevolen dosering van Sustanon varieert afhankelijk van individuele doelen en medische condities. Dosering moet alleen worden bepaald door een gekwalificeerde medische professional na een grondige evaluatie van de medische geschiedenis en huidige gezondheidstoestand.

Mogelijke Bijwerkingen

Sustanon kan verschillende bijwerkingen veroorzaken, waaronder acne, haaruitval, vergroting van de prostaat, verminderd aantal zaadcellen, verhoogd risico op hart- en vaatziekten, stemmingswisselingen en agressie, en gynaecomastie (borstvergroting bij mannen).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sustanon – Prime Pharmaceuticals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *