Sale!

NPP – Prime Pharmaceuticals

 30,00

NPP kopen van Prime Pharmaceuticals

100mg / ml

Kenmerken van NPP

  • Verhoogde spiermassa en kracht
  • Verminderd lichaamsvet
  • Verbeterde atletische prestaties
  • Hardere, dichtere spieren
  • Dosering van 400-500 mg per week
  • Cycles van 8-10 weken

Winteractie! Koop nu met korting!

Beschrijving

Wat is Nandrolone Phenylpropionate (NPP)?

Nandrolone Phenylpropionate, ook bekend als NPP, is een synthetische anabole steroïde vergelijkbaar met het natuurlijk voorkomende hormoon testosteron. Medisch wordt het gebruikt voor de behandeling van osteoporose, spierverlies en andere aandoeningen.

Hoe Werkt het?

In de bodybuildingwereld wordt NPP gebruikt om spiermassa, kracht en atletische prestaties te verbeteren. Het gebruik van dit medicijn voor niet-medische doeleinden is echter illegaal in veel landen, waaronder de Verenigde Staten.

Hoe te Gebruiken / Dosering

Een typische dosis voor NPP is ongeveer 200-400 mg per week voor mannen en 50-100 mg per week voor vrouwen, genomen in cycli van 8-12 weken. De halfwaardetijd van NPP is ongeveer 4 dagen, wat betekent dat het medicijn 2-3 keer per week moet worden ingenomen om stabiele bloedwaarden te behouden.

Mogelijke Bijwerkingen

NPP kan verschillende bijwerkingen veroorzaken, waaronder acne, gynaecomastie (vergrote borsten bij mannen), haaruitval, hoge bloeddruk en een verhoogd risico op hart- en leverziekten. Andere bijwerkingen zijn stemmingswisselingen, vermoeidheid en een verminderd libido.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NPP – Prime Pharmaceuticals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *