Sale!

Masteron Propionate – Prime Pharmaceuticals

 30,00

Masteron Propionate kopen van Prime Pharmaceuticals

200mg / ml

Kenmerken in Masteron Propionate

  • Verhoogde spiermassa en kracht
  • Verminderd lichaamsvet
  • Verbeterde atletische prestaties
  • Hardere, dichtere spieren
  • Dosering van 400-500 mg per week
  • Cycles van 8-10 weken

Winteractie! Koop nu met korting!

Beschrijving

Wat is Masteron Propionate?

Masteron Propionate, ook bekend als Drostanolone Propionate, is een synthetische anabole-androgene steroïde (AAS) die wordt gebruikt voor zowel medische als atletische doeleinden. Het is afgeleid van Dihydrotestosteron (DHT), een androgeen hormoon dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van mannelijke secundaire geslachtskenmerken.

Hoe Werkt het?

Masteron Propionate bindt aan androgeenreceptoren in het lichaam, wat leidt tot verhoogde spiermassa en verminderd lichaamsvet. Met een hoge affiniteit voor de androgeenreceptor en een matig anabolisch effect, is het een populaire keuze voor bodybuilders die streven naar een slanke en harde lichaamsbouw.

Hoe te Gebruiken / Dosering

Voor optimale resultaten wordt een typische dosis van Masteron Propionate verdeeld in twee of drie injecties per week, variërend van 400-500 mg. Sommige atleten gaan mogelijk tot 700 mg per week, maar dit wordt beschouwd als een hoge dosis met een verhoogd risico op bijwerkingen.

Mogelijke Bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen van Masteron Propionate zijn onder andere acne, haaruitval, verminderd libido, verminderde testosteronproductie en andere. Langdurig gebruik kan leiden tot leverbeschadiging en cardiovasculaire problemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masteron Propionate – Prime Pharmaceuticals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *