Sale!
(1 klantbeoordeling)

Boldenone – Prime Pharmaceuticals

 30,00

Boldenone kopen van Prime Pharmaceuticals

200mg / ml

  • Krachtige anabole werking voor duurzame spiergroei.
  • Verhoogt rode bloedcellen voor verbeterd uithoudingsvermogen.
  • Minimale bijwerkingen

Winteractie! Koop nu met korting!

Beschrijving

Boldenone – Prime Pharma

Oorspronkelijk werd Boldenone, ook wel bekend als Boldenone Undecylenate of Equipoise, is een van de bekendste anabolen. Het is ideaal om je spiermassa te vergroten met minimale bijwerking. Bij Anabolen Prime hebben wij Boldenone van Prime Pharmaceuticals. Boldenone is min of meer een derivaat van testosteron en staat bekend om zijn krachtige anabole en zwakke androgene eigenschappen.

Boldenone – 200 mg injecteerbaar

Equipoise bevordert ook een verhoogde productie van rode bloedcellen, wat ideaal is voor fundamentele atleten. Om spiermassa te vergroten, is Boldenone uitzonderlijk effectief in combinatie met Oxymetholone, Dianabol of injecteerbaar testosteron.

Boldenone heeft een langzamere werking dan andere producten (langwerkend ester). De behandeling zou idealiter 12 weken moeten duren, anders moet je een “front-load” gebruiken bij de eerste injectie (zie dubbele of driedubbele dosis bij de eerste injectie). Boldenone is momenteel een populaire anabole steroide in de bodybuildingwereld.

Boldenone is een van die zeer populaire anabolen vanwege de kwaliteit in vergelijking met doorgaans zeer lage bijwerkingen. In tegenstelling tot producten zoals Oxymetholone, die spectaculaire winst in massa en kracht kunnen opleveren, ontwikkelt Boldenone een bescheiden maar goede massadichtheid, met weinig waterretentie. Het zorgt dus voor afgeronde en permanent verworven spieren.

Hoe Boldenone te Gebruiken

Boldenone wordt aanbevolen voor een behandeling van 12 weken, waarbij de injecties op regelmatige basis worden toegediend. Voor een optimaal resultaat kan een “front-load” worden overwogen bij de eerste injectie, waarbij een dubbele of driedubbele dosis wordt gebruikt. Raadpleeg altijd een professionele medische begeleiding voordat je met deze behandeling begint.

Mogelijke Bijwerkingen van Boldenone

Hoewel Boldenone over het algemeen goed verdragen wordt, kunnen er enkele bijwerkingen optreden, waaronder:

  • Verminderd libido
  • Verhoogde bloeddruk
  • Toename van lichaamsbeharing
  • Mogelijkheid van acne

Bij het ervaren van ongewenste bijwerkingen is het belangrijk om onmiddellijk medische hulp te zoeken. Neem Boldenone alleen volgens de aanbevolen dosering en onder toezicht van een medische professional.

Boldenone Kopen – Prime Pharmaceuticals

Bestel nu Boldenone van Prime Pharma met korting!

1 beoordeling voor Boldenone – Prime Pharmaceuticals

  1. Tarzan

    Top! Spiergroei is aanzienlijk toegenomen, en ik merkte een verbetering in mijn uithoudingsvermogen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *